Kolay Ortaokulu

Kolay Mahallesi Atatürk Cd No1 Bafra/Samsun
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Bilimin rehberliğinde, teknolojik gelişme ve yeniliklere açık, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, karşılaştığı sorunları çözebilme yeterliliğinde, sürekli başarıyı hedefleyen, öz değerlerimizi benimsemiş, insan haklarına saygılı, toplumu ve doğayı seven bir nesil yetiştirmek.
Başarılar
2021-2022 TÜBİTAK BİLİM FUARI,SOSYAL KÜLTÜREL YARIŞMALAR VE AKADEMİK ÇALIŞMALARDA HER YÖNÜYLE ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMİNİ DESTEKLEYECEK FAALİYETLERDE BULUNUYORUZ.
09.00-15:20
Ulaşım
Ulaşım kolay belediyesi otobüsleri ve belde minibüsleri tarafından belli saatlerde düzenli seferler yapılarak sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin tamamına yakını Taşımalı Eğitim Kapsamındadır. Öğretmenlerimiz için servis bulunmamakta olup ulaşımı kendi araçları ile sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kolay Beldesi Merkez Mahallede Bafra Havza Karayolu Yanında Yer almaktadır.
Okulumuz İlçe merkezine uzaklığı 23 km İl merkezine uzaklığı 73 km dir.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi, Futbol, Voleybol, Basketbol ve Futsal Takımlarımızla sportif faaliyetlerimize devam etmekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Ortaokullar Proje yarışmaları Teknofest 2022 proje döngüsünde çalışmalarımız devam etmektedir.
Proje Çalışmaları
SAMGİS, Samsun Akademi, Benimokulum, Güne Bakan Okullar, Kardeş Okul gibi il merkezli projelerin yanı sıra ilçe ve okul çapında bir çok projeyle öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamaktayız.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E-twinning ve Erasmus+ Projelerine dahil olan okulumuz proje çalışmalarına etkin bir şekilde katılmaktadır.