GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI SEMİNERİ

Okulumuzda 15 Ocak Pazartesi günü Güvenli İnternet kullanımı semineri gerçekleşti.Rehber Öğretmenimiz Elif Erdoğan Çelik ve Fatih Prpjesi BT formatörü M. Mustafa Çabakçor tarafından gerçekleştirilen bütün sınıf kademelerinde öğrencilerimizin katıldığı eğitimde siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı ve dijital mahremiyet gibi konularla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Çağın gereksinimlerinden birisi olarak gösterilen dijital kullanım yeterliliği konusunda bilgi sahibi olan öğrencilerimiz, bahsi geçen konularda öğrendikleri bilgilerle daha doğru kullanım sağlayacakları dönütlerini verdiler.

Teknoloji bağımlılığının hayatlarını ne kadar olumsuz etkileyeceğinin farkına varan öğrencilerimiz, sosyal yaşam gereklilikleri üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Eğitimde emeeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 09:54 - Görüntülenme: 36